Over Bubbles4You

Bubbles For You is een mobiele Champagne-/ Cava-/ Wijn-/ Ginbar. Met plezier zorgen wij dat uw feest, tuinparty, trouwdag,... een dag wordt die uw gasten niet snel zullen vergeten. Tevens zijn wij de ideale toevoeging voor een bedrijfsaangelegenheid zoals een opendeurdag prjectvoorstelling of wilt u graag een extra touch geven aan uw beursstand? Wij helpen u graag uw klanten te verwennen.

Door een professionele bediening en luxueus decor zijn we de perfecte toevoeging bij elke gelegenheid. Kom gerust eens langs op 1 van onze evenementen en proef van onze selectie Cava, wijn of Champagne. Wilt u eens iets anders? Geen probleem! Sinds kort heb wij ook het concept Gin4You. We schenken verschillende Gins met een aangepaste tonic en garnituur.

Toch niet gevonden wat u zocht? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij gaan er steeds van uit dat elk feest of evenement zijn eigenheid nodig heeft. Verder op onze website vindt u de algemene tarieven. Andere aanvragen worden steeds afzonderlijk bekeken en aangepast aan uw wensen.

 

 

Wenst u een offerte op maat voor uw evenement?